Ostbågsomelett

img_4250

Alla ostbågsfantaster! Ni har väl testat ostbågsomelett? Gott som lunch, ett alternativ för fredagstacos eller kanske som en förrätt med ett glas rött? Testa!Den här matchade jag med det lagom quirky vinet ”The Great Bonza”, blev både snyggt och gott till:-)

Ostbågsomelett

Ingredienser (4 personer)

  • 3 dl ostbågar
  • 7 ägg
  • 1,5 dl riven ost

Gör så här:

1. Vispa upp äggen i en bunke.

2. Tillsätt ostbågarna och rör om. Dessa ska mosas, men det för inget om några bitar bibehålls. 

3. Blanda i den rivna osten i smeten och rör om.

4. Lägg i någon msk smör i stekpannan och häll i smeten. Stek tills smeten blivit fast.

5. Salta och peppra. Krydda gärna med chiliflakes och servera med en matig sallad. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *