Marshmallow och hallonfluff

Marshmallowsfluff

En sjukt tacksam dessert, framför allt till barn. Dessutom enkel att göra och kan varieras, både med kvarg och bär.

Ingredienser till 4 st:

  • en burk kvarg (ca 250g), smaksatt med hallon, jordgubb, vanilj eller liknande
  • 3 dl hallon (frysta går bra, men färska föredras förstås) (fungerar även med jordgubbar, blåbär etc)
  • 150 g marshmallows
  • 3 msk vatten

Koka marshmallows1. Koka upp hallonen (om de är frysta) eller mosa dem (om de är färska).

2. Lägg marshmallowsarna tillsammans med vattnet i en kastrull och koka upp.

3. Varva hallon, marschmallowfluff och kvarg i et genomskinligt glass.

4. Avsluta med några färska, hela hallon högst upp. Servera medan det är varmt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *